Компютърни услуги по домовете за Стара Загора
Начало Услуги Работете с Ubuntu! Промоции Контакти

Компютърни услуги по домовете за Стара Загора
Защо да изберете нас?

Спестете време, усилия и пари като отстраните проблемите си с компютъра директно от вкъщи. С нашите компютърни услуги по домовете лесно получавате професионална сервизна поддръжка на място. Тя представлява система от операции включваща предпоготовка на хардуера, инсталация и настройка на софтуера. След приключването им можете да се насладите на готовата напълно функционална работна станция за дома и офиса.
Компютърни услуги по домовете за Стара Загора
Компютърни услуги по домовете за Windows
Компютърни услуги по домовете за Windows

Ако вашият любим Windows вече не работи като преди – бави се, рестартира се и допуска редица грешки, то ние имаме подходящото решение за вас. За потребителите на Microsoft нашите компютърни услуги по домовете включват преинсталиране на Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 или 10, както и инсталиране на необходимите драйвери. Изключително удобство е пакетът от специално подбрани програми, които са жизненоважни за всеки потребител.
За повече информация -->>

Искате алтернатива? Работете с Ubuntu!

Искате да пробвате нещо ново, интересно и различно? Искате работата ви да бъде по-лесна и максимално безпроблемна? Имаме страхотното предложение за вас. Работете с Ubuntu! За любителите на алтернативния софтуер и отворения код с нашите компютърни услуги по домовете предлагаме инсталация и конфигурация на най-популярната Linux дистрибуция - Ubuntu. От нас получавате пълна настройка и препоръки за работа с тази операционна система.
За повече информация -->>
Компютърни услуги по домовете за Linux
Най-ниските цени!Най-ниските цени!

Точно така! Антикризисни цени по джоба на всеки. Цените на различните видове компютърни услуги по домовете се определят от сложността и продължителността на операциите. И това не е всичко! Всеки месец нови промоции и много отстъпки.
За повече информация -->>
        ГоГо Нет e-Shop       Софтуер за обучение и контрол       Компютърни услуги по домовете